Preloader Close

23+ LET
IZKUŠENJ!

NEOMET MONT d.o.o.

KAKOVOST, NATANČNOST!

Smo podjetje, ustanovljeno leta 1999, ki si je v kratkem času pridobilo zaupanje investitorjev tako glede kakovosti izvajanja del, kot tudi glede rokov in hitrosti izvedbe projektov. Ugodne cene, spoštovanje rokov, nizki stroški vzdrževanja, dolga doba trajanja.
  • Ugodne cene
  • Spoštovanje rokov
  • Nizki stroški vzdrževanja
  • Dolga doba trajanja
Varjenje
kovinarstvo
delo z nerjavečim jeklom

Neomet Mont

Skrbno analiziramo vsako podrobnost

kontinuirana
RAST IN RAZVOJ!!

Verjamemo, da je dobra politika kakovosti ključ do uspešnega poslovanja, pridobljene izkušnje pa so temelj našega preteklega in prihodnjega uspeha.

Nenehno razvijamo dodatne kompetence in izboljšujemo svoje poslovne standarde in prakse, da bi se uspešno odzivali na zahteve trga in zagotavljali najboljše možne storitve našim strankam.

Z združevanjem dolgoletne tradicije in izkušenj s sodobnim načinom poslovanja nameravamo v prihodnje dosegati še boljše rezultate.
Zavzetost
sodobne tehnologije
Ponosni smo na to, kar smo dosegli

Besede ustanovitelja

Ljubezen do dela ustanovitelja in vseh zaposlenih je popoln recept za enako profesionalen odnos do vseh obstoječih in potencialnih strank.
Duško Grbić / Ustanovitelj
Ponosni smo nase tudi izven meja Republike Slovenije in EU. Investitorji in proizvajalci tehnološke opreme nas imajo za odlične partnerje.
Damir Grbić / Prokurist

Imamo vrhunsko ekipo
za vsa kovinska dela

Strokovno usposobljeni
inženirji in varilci

Najsodobnejša oprema

Vas zanimajo
naše storitve?